MAATWERK

We zijn er dol op om aan iedereen zijn specifieke wensen te kunnen voldoen en dus ontwerpen wij graag op maat.  Dit geldt zowel voor de posters als voor de stickers.

Om de procedure te starten, kun je het beste een mail sturen met daarin zoveel mogelijk informatie, aan welk thema denk je? Welke maat en in welke ruimte wil je de poster of sticker plaatsen? Wil je het ontwerp baseren op bijvoorbeeld een geboortekaartje of iets anders wat dierbaar voor je is? Zo kunnen we een goed beeld vormen van wat er verwacht wordt en hoeveel tijd er voor nodig is om het ontwerp te maken. Het kan zijn dat we nog een aantal vragen voor je hebben, zodat het voor beide partijen helemaal duidelijk is wat je kunt verwachten. Op basis van die informatie wordt dan vrijblijvend een offerte gemaakt.

Als de prijs akkoord is, gaan we aan de slag. Bij maatwerk wordt een aanbetaling gevraagd van 50%, de andere helft wordt betaald als het ontwerp akkoord is. Er wordt pas tot drukken over gegaan wanneer jij als klant helemaal tevreden bent. Als de volledige betaling ontvangen is, wordt het ontwerp verzonden.