Trendy Paperflowers

Geef je babykamer of kinderkamer een magische ‘touch’ met deze prachtige paper flowers. Samen met een kunstenares maken wij unieke kunstwerken voor aan de muur. De muurdecoratie wordt speciaal voor jou ontworpen en samengesteld, zodat de paper flowers altijd perfect bij de kamer passen. Jij geeft zelf aan welke bloemen en kleuren je wil en hoe groot de set paper flowers mag zijn. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Daarnaast kun je een naam in stickervorm of van hout kiezen om het geheel extra persoonlijk te maken.

Unieke paper flowers voor de babykamer en kinderkamer

Jouw mini verdient natuurlijk het allerbeste en het allermooiste. Ken jij de trendy paper flowers al? Deze trend is overgewaaid uit Amerika en hier in Nederland zie je ze nog niet veel, dus hou je van exclusief en speciaal dan zit je hier goed. Met deze stijlvolle muurdecoratie maak je de babykamer of kinderkamer echt eigen. Je kunt de naam van je kindje in de muurdecoratie verwerken, maar ook een mooie spreuk of gezegde worden vaak gekozen. Met deze handgemaakte paper flowers krijgt iedere wand direct een luxueuze en unieke uitstraling.

Bestel nu paper flowers en jij ontvangt:

  • Het digitale ontwerp
  • Unieke, handgemaakte bloemen
  • Tekst op hout of als sticker
  • Persoonlijke service
  • Kleine plumeau voor het onderhoud + tips
  • Optioneel: Door ons laten aanbrengen

Belangrijk om te weten…

Zoals je ziet staan er geen prijzen bij de paper flowers. Omdat het op maat gemaakte muurdecoratie is, is de prijs afhankelijk van jouw wensen. Vul de vragen in het formulier in, dan sturen we je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte en kunnen we jouw wensen verder bespreken.

Zodra jij akkoord bent met de prijs maken we verschillende, digitale ontwerpen. We snappen heel goed dat je pas echt weet wat je wil als je het voor je ziet. Dit ontwerp passen we aan tot jij helemaal tevreden bent met de paper flowers. Daarna gaan we aan de slag. Wij vragen altijd een aanbetaling van 50% en 50% op de dag van aflevering, omdat wij natuurlijk kosten maken zodra we het ontwerp gaan uitwerken. Heb je tussentijds nog vragen dan kun je ons altijd bereiken via Whatsapp of Facebook Messenger, zo zorgen we dat je niet voor (vervelende) verrassingen komt te staan.

Paperflowers

Paperflower set

50.0070.00