Paperflowers

In samenwerking met een kunstenares maken wijprachtige en unieke kunstwerken voor onder andere de baby en kinderkamer. Voor iedere klant worden de bloemen en kleuren afgestemd op de ruimte waar het design wordt geplaatst. Alle soorten kleuren en vormen zijn mogelijk. Tekst kan geleverd worden in stickervorm of uit hout worden gesneden.

Om een prijs te kunnen maken hebben we meer informatie nodig over het ontwerp. Als je de vragen in het formulier beantwoordt, sturen we je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Als de prijs akkoord is maken we verschillende digitale ontwerpen, zodat je zelf kan kijken wat de mogelijkheden zijn en je hebt de mogelijkheid die ook aan te passen. Als het ontwerp definitief is, vragen wij 50% als aanbetaling en de andere 50% op de dag van aflevering. Om het ontwerpproces zo snel en duidelijk mogelijk te laten verlopen, kan je er voor kiezen om contact te houden via Whatsapp of Messenger.

Bij het bedrag zit het ontwerp, handgemaakte bloemen, tekst in sticker of hout, persoonlijke service en een kleine plumeau voor onderhoud inbegrepen. Je kan er zelf voor kiezen of je het ontwerp zelf installeert of het door ons wilt laten doen.